SERVICES
-
Niet alles valt in een categorie in te delen maar dat maakt het juist leuk om creatief na te denken.
Heb je een vraag die buiten de andere kopjes valt mail of bel mij dan want juist ook dit soort challenges neem ik graag aan.
-
Amuse hapjes, canapés, appetizers of fingerfood.
Alles valt wat mij betreft onder deze noemer. Eten wat makkelijk met de hand gegeten kan worden en waar je smaakpapillen van aan het werk gezet worden.
voorbeelden:Soes gevuld met makreel rilette, kervel en ingelegd mosterdzaad
Open macaron met wortelmousse en forelkuit
Shiso bladeren met ingelegde paddentoelen en yuzu
Gevulde eitjes met saffraan en dragon
Prijzen zijn v.a. €3,- per bite.
-
Op de set wil je niet hoeven denken aan wat er nog geregeld moet worden voor de lunch en ook in de voorbereiding kun je je tijd wel beter ergens anders aan besteden. Daarom regel ik het voor je. Altijd vers, altijd voedzaam en nooit meer met een knorrende maag door draaien.
Voorbeeld:
ONTBIJT
Shakshuka
Labne met verschillende toppings
Za'atar flatbeads
Dadel noten mengsel
LUNCH
Mezze selectie met oa verschillende hummus soorten
Tabbouleh met bulgur, peterselie en munt
Gegrilde aubergine met tahinisaus.
Vlees optie:
Kipspiesjes met sumak en citroen
Cheat optie:
Gebakken halloumi met dadelsiroop
DINER
Gevulde koolbladeren met rijst en kruiden
Muhamarra met geroosterde paprika en walnoten
Granaatappel-rijst met pistache en kruiden
Harissa geroosterde groenten met couscous
Vlees optie:
Lamsschouder met ras el hanout en gedroogde vruchten
Cheat optie:
Baklava met pistache en oranjebloesemwater
Prijzen:
Ontbijt €15 p.p.
Lunch €20 p.p.
vlees €8,50 p.p.
cheat €7,5 p.p.
Diner €25 p.p.
vlees €8,50 p.p.
cheat €7,50 p.p.EXRA’S
Servies, bestek, glaswerk €5 p.p.
Frisdranken, verse sappen, snacks €8,50 p.p -
Hier kunnen we verschillende kanten mee op. Ga je voor meer fancy en kies je voor een gangen menu of wil je het juist informeler houden voor voor shared family style te gaan?
Hier onder vind je twee voorbeeld menu’s4 gangen diner €65 p.p.
VOOR
ravioli gemaakt van knolselderij met zelfgemaakte kaas, spinazie en dukkah
TUSSEN
rauwe zeebaars met radijs, venkel, jalapenos en kaffir limoenHOOFD
kalfsmuis met verschillende knollen, tuinboontjes, polenta en jus met gepofte knoflookDESSERT
pistache mousse, rabarber, witte chocolade en crumble van speculaas
Shared family diner €50,- p.p.
VOOR
zelfgemaakte kaas met geroosterde cherry tomaatjesartisjok met mosterd citroen dip
gemarineerde ansjovis met pistou
desem brood met geklopte boter
HOOFD
tagiatelle met makreel en mierikswortelradijsjes met ricotta en groene asperges
labne met geroosterde wortel en kikkererwten
boterbonen met daslook en croutons
DESSERT
merengue met hangop en rabarberkazen met kweepeer en crackers
WALKING DINER €50
voorbeeld menu:Gemarineerde zeebaars met venkel jalapernos, kaffirlimoen en radijs Saffraan
risotto met burrata en gerookte amandelen
Geroosterde aubergine met waterkers en miso beurre blanc
Bavette met Parmezaan/prei polenta en een jus met Madeira
Grote schaal bitterkoekjes tiramisu om zelf op te scheppen
Wijnarrangement €30,-
Bijpassende wijnen aangepast aan jouw smaak en wensen.Extra’s €12,50
Wil je echt helemaal ontzorgd worden dan neem ik ook graag mijn eigen servies en tafel aankleding mee.
Prijzen zijn allemaal indicatief. Uiteindelijke invulling van het menu is altijd in overleg.
-
Ben je binnen kort jarig of organiseerd het bedrijf waar je voor werkt binnenkort een borrel? Ik help je het feestje naar een volgend niveau te willen.
Hieronder een paar voorbeelden van mogelijkheden, mocht hier nou niet tussen staan wat je in gedachte hebt mail of bel mij dan, samen komen we er wel uit.BUFFET DINER €25,-
Voorbeeld menu:Aubergine, kikkererwten stoof
(vega) gehaktballetjes in pikante tomatensaus
Libanese flatbreads
Labne met za-atar
Verschillende toppings als; zoet zure rode uitjes, dukkah, peterselie, feta, homemade crispy chili oil
WALKING DINER €50
voorbeeld menu:Gemarineerde zeebaars met venkel jalapernos, kaffirlimoen en radijs Saffraan
risotto met burrata en gerookte amandelen
Geroosterde aubergine met waterkers en miso beurre blanc
Bavette met Parmezaan/prei polenta en een jus met Madeira
Grote schaal bitterkoekjes tiramisu om zelf op te scheppen
SNACK BUFFET €35 p.p.
voorbeeld menu:Tafel opgemaakt als borrelplank met oa verschillende kazen, noten, fruit, crudité met dips en crackers.
4 verschillende bites om rond te lopen/over de ruimte te verdelen;
Choux gevuld met makreelrilette
Hartige tartelettes gevuld met doperwten crème
Shiso bladeren gevuld met ingelegde paddenstoelen en mierikswortel crème
Lemon merengue taartjes
Extra’s €12,50
Wil je echt helemaal ontzorgd worden dan neem ik ook graag mijn eigen servies en tafel aankleding mee.
-
Wie wordt er niet blij van taart?!
Ik vind dit een van de leukste dingen om te maken. Smaken die we spannend combineren en op jouw wensen afstemmen. Grootste kunstwerken, niet te strak.
Bel of mail mij vooral met je wensen dan kunnen we samen tot iets moois, en vooral heel lekkers, komen.
Prijs vanaf €3,80 p.p.
-
Hier kunnen we los. Jullie dag, dus volledig op jullie wensen aangepast. Gaan we voor seated of laten we dat los door er een sjiek buffet van te maken. Maak ik 1 grote taart of is een taart tafel misschien een goede optie?
HEBBEN WE OOK AL AAN DE LATE NIGHT SNACK GEDACHT?
1001 mogelijkheden dus persoonlijk kennismaken is voor mij een must.
Wil je voorproeven kan dit natuurlijk ook, de kosten die ik hiervoor reken liggen aan de opties die je wil. Besluit je na het proeven te boeken gaan deze kosten uiteraard van de totaal prijs af.
-
Ik maak geen kunstmatig gekleurd eten, maar wel heel lekker eten. Zwangerschapsproof want het zou raar zijn als degene waar het om draait niet alles mee kan doen.
Het lieft doe ik babyshowers in high tea vorm, maar dan wel met een oog voor easthetics en zonder droge sandwiches.
Ik ben benieuwd naar jullie wensen, mail ze mij en samen komen we er wel uit.
PS Ik heb ook een prachtige locatie in Haarlem die zich hier perfect voor leent.
LATEN WE SAMENWERKEN
Het lijkt mij heel leuk kennis te maken en te zien of ik je kan helpen met de volgende klus op het gebied van catering.